Τετάρτη 20 Ιουν, 2018 | Επικοινωνία | Eshop
trans gif

Και θέμα Ιονίου άνοιξε ο Ράμα

  23/11/2016 11:16
Και θέμα Ιονίου άνοιξε ο Ράμα

Και θέμα Ιονίου άνοιξε ο Ράμα

  23/11/2016 11:16

Ζήτησε συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων στο Ιόνιο κάνοντας λόγο για «αμφισβητούμενη περιοχή» - Για Χειμάρρα είπε ότι απλώς... αναπλάθουμε οικιστικά τις περιοχές των Βορειοηπειρωτών - «Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν μπορούν να επισκεφθούν την Τσαμουριά» - Χαρακτήρισε «φιλική» την ανάρτηση για Ακρόπολη

Η ιδέα της «Φυσικής Αλβανίας» προκύπτει από κάποιους που την φοβούνται, αλλά δεν υπάρχει κάποιο «αναμενόμενο και σοβαρό σχέδιο» για ένωση των Αλβανών, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Έντι Ράμα.

«Σας προκαλώ να ψάξετε. Δεν υπάρχουν χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας» σε κανένα σχολικό βιβλίο», δήλωσε στον Αλέξη Παπαχελά.

Σχετικά με τη σύλληψη ατόμων που δούλευαν για την αλβανική κυβέρνηση και μετέφεραν χάρτες της «Μεγάλης Αλβανίας», ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, απάντησε:

«Δεν νομίζω ότι είναι αλυτρωτικό να λες στα παιδιά μας πού έμεναν οι Αλβανοί και δε νομίζω ότι είναι αλυτρωτικό να λες στους ανθρώπους ότι υπήρχε μια περιοχή που λεγόταν Τσαμουριά, όπου έμεναν Αλβανοί, όπου δυστυχώς – κι αυτό δεν είναι το τι λέμε στα παιδιά μας, είναι αυτό που βλέπουμε – οι άνθρωποι δεν μπορούν ούτε να επισκεφτούν;».

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας