Τετάρτη, 20 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία | Eshop
Καλάθι | Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Διαβάστε την ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών για τη Διάσκεψη για την Κύπρο

  13/01/2017 09:21
Διαβάστε την ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών για τη Διάσκεψη για την Κύπρο

Διαβάστε την ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών για τη Διάσκεψη για την Κύπρο

  13/01/2017 09:21

 

Στη δημοσιότητα δόθηκε λίγο μετά τις 12 και 30 τα ξημερώματα της Παρασκευής η ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών στην οποία καταγράφονται τα συμπεράσματα από τη Διεθνή Διάσκεψη για την Κύπρο καθώς και οριοθετούνται τα επόμενα βήματα στη διαδικασία για επίλυση του Κυπριακου. 

Διαβάστε αυτούσια την Ανακοίνωση των Ηνωμένων Εθνών

 

Η Διάσκεψη για την Κύπρο συνήλθε σήμερα, 12 του Γενάρη του 2017 στη Γενεύη, υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, με τη συμμετοχή των αυτού εξοχότητα  Μουσταφά Ακιντζί και την αυτού εξοχότητα Νίκου Αναστασιάδη, και των Υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Τουρκίας και του Ηνωμένου Βασίλειου ως εγγυήτριες δυνάμεις και με την παρουσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως παρατηρητής.

 

#catwalk

A video posted by @stikoudikaterin on

Η Διάσκεψη επαίνεσε τον κ Αναστασιάδη και τον κ Ακιντζί για την αξιοσημείωτη πρόοδο που έχει σημειωθεί τους τελευταίους 20 μήνες στις συνομιλίες για το Κυπριακό. Ήταν χάρη στην αφοσιωμένη εργασία τους, που έγινε δυνατό να συγκληθεί η διάσκεψη σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βρέθηκαν όλοι μαζί για να συζητήσουν το κεφάλαιο της ασφάλειας και των εγγυήσεων, το έκτο και τελευταίο κεφάλαιο των διαπραγματεύσεων.

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας